Предаването е осъществено от Посолство на Република Корея в България със съдействието на Национална спортна академия и Българска федерация по таекуондо, стил ВТ по случай 30-тата годишнина от установяване на дипломатически отношения между Република Корея и Република България.
Водещ: Димитър Аврамов
Таекуондо: Ива Борисова
Снимачен екип: Силвио Силвионов и Борислава Славова
Монтаж: Борис Сиромахов
Посолството на Република Корея има удоволствието да ви покани да тренираме таекуондо заедно. Вижте 6-та серия от АЗ ТРЕНИРАМ ТАЕКУОНДО и участвайте в Онлайн конкурс (отворен за всички желаещи)! Правилата за конкурса са тук.
АЗ ТРЕНИРАМ ТАЕКУОНДО - Те гук Чил Джанг

АЗ ТРЕНИРАМ ТАЕКУОНДО - Те гук Чил Джанг /епизод 7/ Предаването е осъществено от Посолство на Република Корея в България със съдействието на Национална спортна академия и Българска федерация по таекуондо, стил ВТ по случай 30-тата годишнина от установяване на дипломатически отношения между Република Корея и Република България. Водещ: Димитър Аврамов Снимачен екип: Силвио Силвионов и Борислава Славова Монтаж: Борис Сиромахов Посолството на Република Корея има удоволствието да ви покани да тренираме таекуондо заедно. Вижте 6-та серия от АЗ ТРЕНИРАМ ТАЕКУОНДО и участвайте в Онлайн конкурс (отворен за всички желаещи)! Правилата за конкурса са тук: http://overseas.mofa.go.kr/bg-bg/brd/m_7797/view.do?seq=761072&srchFr=&srchTo=&srchWord=&srchTp=&multi_itm_seq=0&itm_seq_1=0&itm_seq_2=0&company_cd=&company_nm=&page=1 #2020TAEKWONDOBULGARIA

Posted by Embassy of the Republic of Korea in Bulgaria 주불가리아대한민국대사관 on Monday, December 14, 2020
News