Още в първия ден след пристигането в иранската столица, президентът на олимпийския комитет на Иран Syed Reza Salehi Amiri се срещна с българския национален отбор. Родните таекуондисти ще тренират с иранските национали в рамките на три седмици, след което двата отбора ще продължат подготовката си на българска земя. Всичко това ще се случи непосредствено преди старта на поредицата от ключови състезания, на които страната ни е домакин.
Шефът на иранския олимпийски комитет, прие родните национали, предвождани от старши треньора Фарзад Золхадри. Той изрази задоволството си от сътрудничеството между българската и иранската федерации.Поздравления за инициативата и работата си като треньор Фарзад Золхадри получи от г-н Amir Sayed.
След седмица към Иран ще отпътува и президентът на БФТ Слави Бинев, който освен да се запознае как върви подготовката, ще проведе поредица от важни срещи с Министъра на спорта на Иран, президента на Иранския Олимпийски комитет , Президента на Иранската таекуондо федерация и други.
Иран 15

Галерия

15 photos
News