Денис Димитров – Рицарят се представи много силно на G1 Class Турция Оупън при юношите до 63кг и заслужено спечели бронз 🥉!
Шампиионът от Херея се би с турци във всичките четири срещи, които изигра. В първата Денис победи с 31:20 и 10 наказания за противника след мощните атаки на Рицаря, 37:4 и пълна доминация над една от местните звезди и медалист от миналогодишния Турция Оупън, 27:1 и хвърляне на кърпата от противниковия треньор в третата среща. На полуфинал Денис загуби с 23:20 от двукратния европейски шампион в страхотен двубой изпълнен с обрати. Денис бе единственият, който имаше шанс да бие турчина, който победи с разлика и нокаут във всичките останали срещи.
Цветан Якимов при юношите до 45кг също победи в три здрави битки, но това не бе достатъчно за медал. На четвъртфиналът нашето момче се препъна от достоен противник и нелепа съдийска грешка в самия край на срещата.
Ларен-Нур Райчева също започна ударно при девойките до 52кг като победи шампионка от Турция Оупън и Купа на Президента и за съжаление се препъна във втората среща.
News